segunda-feira, setembro 19, 2005

Little french girl

O que é que acham da minha tradução feita em cima do joelho?

Francesinhas

Gravy:

1 beer

1 broth of meat (knorr)

2 leves of parrot

Port wine

1 soup spoon of “maizena”

1 soup spoon of butter

2 soup spoon of tomato pulp

1/2 cup of milk


For the Francesinha:

2 slices of form bread

ham

cheese

sausages

beef


Preparation of the gravy:

Dissolve the “maizena” with milk. Join the remaining ingredients and triturate. Lead to the fire until boiling and thickening. Don’t stop moving.


Preparation of the Francesinha:

Make one sandwich with all the ingredients. Cover with cheese. Place it in the centre of a plate and put the gravy. Then put it in the oven.

3 Comments:

Blogger xokilate Disse:

muito zeze camarinha little frensh girl;)

10:25  
Blogger El Muchacho Disse:

Ai Meu Deus...eu nem sei por onde começar com essas traduções "livres"..mas acho que as "slices of chouriço" matam qualquer um...

04:50  
Anonymous Anónimo Disse:

Fica sabendo que as "slices of chourico" nao sao de minha autoria (continuo a utilizar um teclado grego...).

19:05  

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